Zpravodajství z domácího mistrovského utkání 14.kola_Prostřední Bečva - Lidečko - 2:0

08.11.2015 13:30

Gólem do šatny poslal domácí do vedení Vašut

Domácí nastoupili opět ve značně oslabené sestavě, ze základní jedenáctky chyběl Lukáš Křenek starší, Polášek, Ondryáš a Vašek, na výkonu to však nebylo znát. Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný zápas, obě mužstva hrála především opatrně a ze zabezpečené obrany. První gól utkání padl těsně před poločasovým hvizdem, psala se 44. minuta, když se domácí útočník Jakub Vašut prosadil krásným gólem do šatny - 1:0. 

Výhru pojistil Kysučan

Od začátku druhé půle byl fotbal velmi podobný, do vyložených šancí se spíše dostávalo Lidečko, ale díky bezchybnému výkonu brankáře Jurajdy byl stav stále nadějnější pro domácí mužstvo. Blížil se konec utkání a domácí se začali strachovat o hubený jednobrankový náskok. Do útoku tak přešel z obrany Pavel Kysučan, kterého doplnil střídající Tomáš Závorka a tato dvojice nakonec dokázala přidat druhou branku. Druhý jmenovaný našel Kysučana, který dokázal překonat brankáře Chromíka - 2:0. Prostřední Bečva díky dalším třem bodům přezimuje na třetím místě tabulky, Lidečko je desáté. 


Ohlasy k zápasu

TJ Sokol Prostřední Bečva

Lubomír Kysučan, sekretář oddílu: "Od začátku se hrál vyrovnaný a opatrný fotbal. V druhém poločase byli spíše lepší hosté, ale tentokrát výborný a bezchybný domácí brankář Aleš Jurajda domácí stoprocentně podržel. Pro Bečvu tato výhra znamená přezimování na krásném třetím místě tabulky, což  určitě i ten největší optimista nečekal."


Branky: 44. J. Vašut , 84. P. Kysučan


TJ Sokol Prostřední Bečva: A. Jurajda - R. Petřek , R. Balejík , P. Kysučan (89. Z. Jurajda) , O. Kuba - P. Kubáň , L. Juroška , L. Křenek , M. Fiurášek - J. Vašut , M. Křenek (67. T. Závorka)


SK Lidečko: J. Chromík - R. Buček , R. Číž , R. Čech , T. Františák - M. Filák , P. Novák , J. Novosad , J. Novosad (86. O. Daněk) - R. Gargulák , R. Zezulka


ŽK: 15. M. Fiurášek , 53. P. Kubáň   - 6. P. Novák , 47. T. Františák .

 

Hráči zápasu: A. Jurajda , P. Kysučan .