Zpravodajství z domácího mistrovského utkání 21.kola_Prostřední Bečva - Ratiboř A - 5:1

13.05.2015 12:46
Utkání začalo našim náporem. Již ve 2.min.zahrával roh Patrik Kubáň a hostující brankář vyrazil do autu. V 17 min.využil zmatku v hostující obraně Jakub Ondryáš a poslal domácí do vedení 1:0. Ve 27 min.se dostal do střelecké pozice Ondra Kuba a zvýšil skore na 2:0. 31.min. znamenal průnik domácího útočníka Lukáše Křenka st. a gól na 3:0.Tak také skončil první poločas. Druhý poločas byl v podobném průběhu jako první, hosty jsme přehrávali po všech stránkách a bylo jen otázkou času, jakým skore tento zápas skončí. V 55.min.po průniku Lukáše Křenka ml. a jeho centru na Lukáše Křenka st. znamenal gól na 4:0. V 74.min.našel Marek Polášek přesně hlavičku Patrika Kubáně a ten zvýšil naše vedení na 5:0. V poslední minutě utkání ještě hosté pouze korigovali na konečných 5:1.
 
Sestava: Jurajda,Balejík,Juroška/Lukáš Křenek ml./,,Kuba/Martin Fiurášek/,Polášek,Kubáň,Gálik,Hartman,Křenek st/62.min./Petřek/.,Kysučan,/62 Závorka/ ,Ondryáš, 78.min.Lukáš Křenek ml.-zdr.důvod.
 
Hodnocení utkání: Lubomír Kysučan sekretář oddílu - I druhé utkání na domácí půdě jasně prokázalo naší momentální vynikající formu, a věříme, stejně jako většina našich příznivců, že v těchto výkonech budem pokračovat i v dalších následujících utkání na domácí půdě. Zvláště když příští týden doma hostíme poslední mužstvo Janové.