Zpravodajství z domácího mistrovského utkání 25.kola_Prostřední Bečva - Hutisko - Solanec A - 3:0

10.06.2015 14:46
Derby v předposledním kole mezi domácími a Hutiskem zdaleka nesplnilo očekávání a k úrovni utkání s Dolní Bečvou mělo hodně daleko. Hosté sice již v 6.min.zahrozili, když krásnou střelou prověřil domácího Aleše Jurajdu Marek Adamec.To však bylo ze strany hostů nadlouho všechno, domácí byli ve stálém tlaku a tak se jenom čekalo,kdy vstřelí první gol. To přišlo v 39.min.,kdy Jakub Ondryáš prošel mistrně obranou hostů,ve vápně nacentroval a našel  hlavičku Pavla Gálika a ten otevřel skora na 1:0.Minutu nato se hosté dostali do domácí obrany,tři střely směřovaly do branky,ovšem vždy byl na správném místě domácí obránce,jednalo se o Ondru Kubu,Pavla Kysuečana a Rostislava Balejíka,takže nakonec míč do domáucí branky nedošel.V plné míře se naplnilo heslo "nedáš-dostaneš" a k prvním u nákopu se dostal domácí Likáš Křenek starší,který hlavičkou přeloboval brankáře Hutiska Blablu, zvýšil vedení domácích na2:0, a tímto výsledkem skončil první poločas. V 56.min.se po chybě hostující obrany dostal k míči střídající Lukáš Křenek ml.,který zvýšil na 3:0. Následovala ředa akcí hlavně se strany domácích,ale výsledek 3:0 byl konečný, diváci, hlavně se strany domácích / bylo celkem na 350 diváků / byli nadmíru spokojeni a další  body zůstaly doma.
 
Sestava:Jurajda,Balejík,Kuba,Polášek,Gálik /78.min.Vl.Fiurášek/,Kubáň,L.Křenek st.,/84.min.Záv orka/,Kysučan /77.min.Petřek/,M.Fiurášek,Janíček /66.min.Juroška/,Ondryáš /51.min.L.Křenek ml./
 
Slovo kouče Zbyňka Jurajdy:Derby hlavně výkonem hostů zdaleka nesplnilo očekávání.Nutno pochválit beze zbytku  všechny hráče domácího týmu včetně gólmana,ktarý udržel čisté konto.