Zpravodajství z domácího mistrovského utkání 26.kola_Prostřední Bečva - Francová Lhota - 1:2

23.06.2015 14:13
Domácí nastoupili k utkání s několika změnanami v sestavě a s odhodláním uhájit neporazitelnost na domácí půdě. Francova Lhota, které šlo v tomto zápase o bytí či nebytí v 1.b třídě, to domácím ovšem překazili. V 18.min.zahrával trestný kop hostující Kindl, míč krásně zatočený na přední tyč nakonec skončil v bráně domácích. Následovalo několik rohových kopů a tím i šancí domácích, ovšem do konce poločasu se už nic nezměnilo. Naopak v 58.min. při rohovém kopu hostů odhlavičkoval domácí Kuba míč do zad domácímu Gálikovi a od něj se míč odrazil zpět do domácí branky 0:2. V 64.min.nastoupil na hřiště nestor bečvanského fotbalu Vlaďa Fiurášek, který se zkušeně dostal v 74.min. k míči a hlavičkou upravil skore na 1:2. V několika dalších minutách se opět dostal do golové šance, ale bohužel mu hlavička tentokrát nevyšla, takže utkání k radosti hostů skončilo jejich vítězstvím.
 
Sestava:
Jurajda,Balejík,Juroška /45.min.Martin Fiurášek/,Kuba,Polášek,Gálik,Pečiva /60.min.Ondryáš/,Křenek ./64.min.Vlad.Fiurášek/,Kysučan,Janíček,Kubáň.
 
Slovo kouče Zbyňka Jurajdy:
Dal jsem příložitost hráčům z širšího kádru, i přesto jsme měli utkání zvládnout lépe a zvítězit. Určitá nerozehranost některých hráčů byla znátelná. Mužstvu Francovky šlo o všechno, poctivá a bojovná hra jim vyšla ,dali do tohoto utkání všechno. Tímto výsledkem si zajistili záchranu v této soutěži pro další ročník, k čemuž jim gratulujeme.