Zpravodajství z domácího mistrovského utkání 4.kola_Prostřední Bečva - Kateřinice - 1:2

31.08.2015 09:42

Po minule vysokém vítězství v Jablůnce nastoupili domácí přesvědčeni, že i v druhém domácím zápase zvítězí. Vše tomu od začátku nasvědčovalo, zvláště když už v 16. minutě zahrával rohový kop Jakub Vašut, našel přesně Jakuba Ondryáše a ten neomylně hlavičkou zakončil.Nikdo ovšem nečekal, že toto bylo ze strany domácích vše. Ve 27. minutě  dostal centr hostující Petr Starec, který jej zúročil na vyrovnání 1:1. Bohužel pro domácí přišla ještě 33. minutě, kdy Jiří Drda poslal hosty do vedení 2:1. Tak skončil první poločas.

Ve druhém poločase domácí značně přidali, ovšem hosté svou přehuštěnou obranou nedovolili domácím žádnou dobrou kombinaci. I když domácí měli minimálně čtyři gólové šance, fotbalový pánbíček stál na straně hostí, takže domácí se neprosadili a nakonec věnovali všechny tři body hostům, kteří nakonec určitě zaslouženě zvítězili 2:1. Lubomír Kysučan,sekretář oddílu kopané.

Kateřinice nastoupily k dnešnímu zápasu obezřetněji a s dosti zajištěnou obranou. Předchozí vzájemné měření sil vyznělo pro náš celek. Hosté zvolili defenzivní taktiku. Bohužel opět se opakoval scénář z minulého týdne a našeho utkání s Jablůnkou. Myslel jsem si, že jsme si náš přístup vyříkali o poločase minulého utkání, ale nestalo se tak. K mému nepochopení předvedl jindy výborný Patrik Kubáň tragický výkon a po jeho naivní hře jsme obdrželi dvě branky. A ty byla rozhodující. Patrik zřejmě předvedl kvalitní výkon na včerejší večerní zábavě, která se konala k ukončení letních prázdnin. Do dnešního utkání mu již nezbylo sil. Vydržel na hřišti poločas a to ještě se sklopenou hlavou. Máme velmi kvalitní a perspektivní tým, ale pokud se nevyvarujeme podobných excesů, nemůžeme pomýšlet na dobrý výsledek. Dnes mohu vyzvednout opět výborného Ondryáše. Z jeho nasazení by si měli spoluhráči vzít příklad. Hosté si po zásluze odvezli tři body,“ nebral si po prohraném zápase servítky  trenér Prostřední Bečvy Zbyněk Jurajda.