Zpravodajství z venkovního mistrovského utkání 19.kola_SK Lidečko - Prostřední Bečva - 1:4

28.04.2015 16:30
Utkání dvou rozdílných poločasů.Od začátku utkání byli domácí rychlejší a důraznější a po všech stránkách nás přehrávali.Jednoznačně nejlepším hráčem a to nejen prvního poločasu, ale celého utkání byl náš brankář Aleš Jurajda,který mužstvo podržel a proto také první poločas skončil bez branek.Po "kartáči" v kabině Bečvy a po nástupu Ondřeje Kuby na hřiště došlo k rapidnímu zlepšení našeho herního projevu. Následovala řada útoků na Lidečskou branku, tlak v 70 min.změnil skore zápasu, kdy pronikl domácí obranou Janíček, jeho střelu domácí brankář vyrazil, k míči se dostal Martin Fiurášek, který přihrál zpět Janíčkovi a ten nekompromisně zavěsil 0:1.Dvě minuty nato se dostal k míči Balejík, centr na Kubáně a jeho střela znamenala druhý gól v síti Lidečka. V 75 min.po faulu Balejíka ve vápně zahrávali domácí pokutový kop ,znamenal snížení na 1:2.Poté bečvané stále častěji pronikali do domácí obrany ,v 80 min.přihrál Polášek Martinovi Fiuráškovi a ten zvýšil na 1:3. Debakl domácích završila o minutu později dvojice Martin Fiurášek a Gálik, ten zavěsil a uzavřel tak skore na 1:4.Tím se naše mužstvo posunulo na krásné čtvrté místo v tabulce.
 
Sestava Pr.Bečvy:Jurajda,Balejík,Gálik,Lukáš Křenek st. /87 min.Závorka.,Janíček,Juroška /45 min.Kuba/,Kysučan,Polášek,Kubáň,Martin Fiurášek /84 min.Vladimír Fiurášek/,Hartman,
 
Slova trenéra Zbyňka Jurajdy po utkání: Po velmi špatném výkonu v prvním poločase nastoupili naši hoši do druhého poločasu s velkým odhodláním zvrátit průběh tohoto utkání,což se bezvýhradně podařilo. Nutno vyzvednout vynikající výkon našeho brankáře Aleše Jurajdy, který mužstvo podržel a ve druhém poločase výkon prakticky všech našich hráčů.