Zpravodajství z venkovního mistrovského utkání_dohrávka 16.kola_Lhota u Vsetína - Prostřední Bečva - 1:4

04.05.2015 08:45
Náš nástup do utkání byl nad očekávání. Již v 1.minutě vyrobil domácí brankář školáckou chybu, když vykopnutý míč nasměroval přímo na kopačky Martina Fiuráška a ten otevřel skore na 0:1. V 7.minutě využili domácí chybu v naší obraně a trestali Valchařem, znamenalo to vyrovnání na 1:1. Dlouho se ale z remízy neradovali, v 15.minutě centroval Lukáš Křenek na Gálika a ten zvýšil na 1:2. Následovalo několik pěkných útočných akcí na obou stranách, domácí však stříleli "slepými", nebo vše vychytal opět výborný Aleš Jurajda. Do poločasu se již nic nezměnilo. Podobný obraz hry následoval i ve druhé půli,v 67.min.se dostal do obrany domácích Lukáš Křenek st.,který přízemním centrem našel Jurošku a ten skoroval na 1:3. V 75 min. dostal v polovině hřiště míč od obránce Balejíka Lukáš Křenek st., který prošel celou domácí obranou a zakončil brankou na konečných 1:4. Ziskem tří bodů jsme si vylepšili svoje postavení na čtvrté příčce tabulky.
 
Sestava:Jurajda,Hartman,Kysučan,Kuba,Gálik,Balejík,Juroška,Lukáš Křenek,Kubáň,Martin Fiurášek /75 min.jeho otec Vladimír Fiurášek/,Janíček /77min.Závorka/
 
Hodnocení sekretáře oddílu Lubomíra Kysučana: zvítězili jsme již ve třech utkáních v řadě na hřištích hostů, nutno hráčům poděkovat za pěkné výkony. Nyní bude následovat řada sedmi utkání na domácím hřišti, takže nezbývá než doufat, že tento trend vydrží a budou tak dělat radost všem divákům, kteří hojně domácí utkání navštěvují.