Zpravodajství z venkovního pohárového utkání_FK Kateřinice - Prostřední Bečva - 1:5

27.07.2015 15:57
Předkolo "O pohár hejtmana Zlínského kraje" Kateřinice-Prostřední Bečva  1:5 /0:3/
Hosté nastoupili v oslabené sestavě-chybělo pět hráčů /dovolená,zranění/. Již v 10 min. zahrával rohový kop Lukáš Křenek st.,skrumáže před domácím brankářem Rumanem využil Ondra Kuba a poslal hosty do vedení 0:1. Sedm minut nato opět Lukáš poslal krásný centr na Jakuba Vaška a ten se nemýli 0:2. Ve 41 min.to byl do třetice opět Lukáš, který opět z rohu našel Marka Poláška a ten uzavřel skore prvního poločasu na 0:3.
V 57 min. poslal dalekonosnou umístěnou střelu za záda golmana Bečvy Aleše Jurajdy Jiří Kuzmík a tím domácí snížili na 1:3. Následovala řada pěkných akcí i šancí na obou stranách bez kýženého brankového efektu až do 81 min., kdy pronikl obránce Bečvy Rosťa Balejík až do obrany domácích nacentroval na Jakuba Vaška a ten se nemýlil a zvýšil vedení hostů na 1:4.V 84 min. při nakopnutém míči před Rumanovu bránu byl u míče o krok dříve Martin Fiurášek, který golmana přeloboval a uzavřel konečné skore na 1:5.
Znamená to,že v následujícím prvním kole čeká Prostřední Bečvu na domácí půdě těžký soupeř z krajského přeboru-FC Fryšták.
 
Lubomír Kysučan,sekretář oddílu kopané Pr.Bečva.

https://www.valasskyfotbal.cz/2015/07/prostredni-becva-prestrilela-katerinice-a-tesi-se-na-frystak/